Chatte
Samtaler og sidefeltet
Samtalene står i sidefeltet, med den nyeste først; søkefeltet finner ord i titler og meldinger.

Med ⋯-menyen på en samtale kan du gi den nytt navn, feste den eller slette den. Ny samtale starter en ny (Ctrl+N). Innstillinger > Samtalelogg sletter alle samtalene i denne nettleseren.
Når Eksporter samtale er slått på (Innstillinger > Samtalelogg), kan ⋯-menyen også eksportere en samtale som en fil, til feilsøking; nøkler og passord utelates, og inkognito-samtaler kan ikke eksporteres.
Mens GlirOS jobber, kan du fortsette å skrive: Enter legger meldingen i en liten kø over meldingsfeltet, og den sendes av seg selv når GlirOS er ferdig (Send nå, Rediger eller Fjern på hver); «stopp» stopper, og «hvor langt har vi kommet?» besvares med en gang. Dette stilles inn under Innstillinger > Generelt (Bestem for meg eller Alltid i kø).
Denne veiledningen er den samme teksten GlirOS selv bruker når den svarer på spørsmål om GlirOS.