Hold nøklene trygge
Nøklene lagres bare i denne nettleseren og vises bare med de fire siste tegnene. På en delt datamaskin slår du av Husk nøklene i denne nettleseren (Innstillinger > Skymodeller): da glemmes nøklene når fanen lukkes. Du kan slette en nøkkel samme sted; den virker fortsatt hos leverandøren til den trekkes tilbake der.
Denne veiledningen er den samme teksten GlirOS selv bruker når den svarer på spørsmål om GlirOS.