GlirOSHjelpSpør i forumetDriftsstatus

Veiledninger · Chatte

Chatte

Minne på tvers av chatter

Av som standard: Innstillinger > Minne slår det på. Da husker GlirOS noen få fakta og ønsker på tvers av chatter, bare de du ber den ta vare på («husk at jeg bor i Bergen», «remember that I'm vegetarian») eller godkjenner når den foreslår noe under et svar (Husk, Ikke nå, Ikke foreslå).

1 min lesing

«Hva husker du om meg?» lister dem opp, «glem at …» fjerner ett, og Innstillinger > Minne viser alt, så du kan endre, slette, legge til eller glemme alt, og lime inn minnelisten din fra ChatGPT (eller det Claude eller Gemini sier at de husker om deg). Minnet blir på denne enheten, sendes med meldingene dine til modellen du bruker (en skymodell nevnes første gang), og brukes aldri i en inkognitochat eller av GlirOS Helper.

Ved siden av dette minnet på tvers av alle chatter har et prosjekt og en samtale hver sine instruksjoner og sitt minne, alltid på (⋯-menyen til prosjektet eller samtalen; se Prosjekter). I et prosjekt lagrer «husk at …» det for prosjektet; utenfor et prosjekt lagres det her når dette minnet er på, ellers bare for den samtalen.

Denne veiledningen er den samme teksten GlirOS selv bruker når den svarer på spørsmål om GlirOS.

Står du fast?