Mer
Holde verktøyene oppdatert
I skrivebordsappen ser GlirOS i verktøykatalogen etter oppstart og én gang om dagen (Innstillinger > Verktøy > Se etter nye verktøy av seg selv; ingenting fra samtalene dine sendes). Ingenting oppdateres av seg selv: du velger når.
Hvor det vises
- Innstillinger > Verktøy merker verktøyet Oppdatering tilgjengelig, med Oppdater til v… på linjen og Oppdater alle over listen.
- Bjella sier fra én gang for hver ny versjon.
- Når du bruker verktøyet i en samtale, kan svaret nevne det én gang.
Hva en oppdatering beholder
- Innstillingene dine, verktøyets lagrede data og lisensen til et betalt verktøy blir værende.
- Et innebygd verktøy kan få en nyere versjon fra katalogen; Tilbake til den innebygde versjonen angrer det, og en ny GlirOS har med sin egen.
- Verktøy du har laget selv (med ToolMaker, eller lagt til fra en fil), endrer seg aldri av seg selv.
- I nettversjonen kommer verktøyene fra gliros.com og er alltid de nyeste.
Denne veiledningen er den samme teksten GlirOS selv bruker når den svarer på spørsmål om GlirOS.